1. Generalităţi

www.www.pentrucariera.ro (denumit in continuare www.pentrucariera.ro, site sau website) este creat si administrat de S.C. Active Labs S.R.L.

Email de contact: contact @ pentrucariera . ro.

Adresa postala: B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 213-3, Tg. Mures, Romania.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de www.pentrucariera.ro, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei “Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare ale site-ului”, este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Orice notificare catre www.pentrucariera.ro trebuie trimisa in scris, prin e-mail, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

2. Obiect

Prezentul contract denumit “Termeni si conditii” descrie conditiile generale de folosire de catre utilizatori a www.pentrucariera.ro, precum si drepturile si obligatiile acestora. Contractul poate fi salvat si/sau imprimat pe suport de hartie. www.pentrucariera.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia.

Accesul in www.pentrucariera.ro si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de www.pentrucariera.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Termenii prezentului document au fost actualizati ultima data in 08 noiembrie 2013.

3. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul www.pentrucariera.ro (precum si orice alt material avand legatura cu www.pentrucariera.ro) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut www.pentrucariera.ro”), apartin www.pentrucariera.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea www.pentrucariera.ro sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a www.pentrucariera.ro. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in fisele de lucru, in descrierea instrumentelor, fara acordul scris si prealabil din partea www.pentrucariera.ro.

4. Utilizarea continutului www.pentrucariera.ro
Puteti copia si printa Continutul www.pentrucariera.ro doar pentru folosinta dvs. personala, potrivit scopului pentru care destinat (ex: instrument, profil personal etc.). Cu expectia celor spuse mai sus, continutul www.pentrucariera.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.pentrucariera.ro:

  1. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
  2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
  3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al petnrucariera.ro asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului www.pentrucariera.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact @ pentrucariera . ro.

5. Confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre www.pentrucariera.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al www.pentrucariera.ro.

6. Inregistrare, parole si responsabilitati

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.pentrucariera.ro, va obligati sa:

  1. furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului,
  2. mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

Daca se dovedeste ca ati furnizat informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, www.pentrucariera.ro are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

7. Taxe si plati

Accesul la unele dintre serviciile de listare a unor servicii care intra in obiectul de activitate  www.pentrucariera.ro poate sa fie permis doar dupa plata unei taxe. Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati, vor fi realizate pe baza de factura proforma sau, la solicitarea dvs, pe baza de factura fiscala, in Lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data emiterii facturii proforme. Accesul la unele dintre servicii nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul www.pentrucariera.ro. www.pentrucariera.ro poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. si furnizorul de produse si servicii respectiv se va incheia intre dvs. si respectivul furnizor de produse si servicii si nu intre dvs. si www.pentrucariera.ro.

In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere in plata sumelor de bani catre www.pentrucariera.ro va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. In conditiile in care www.pentrucariera.ro isi rezerva dreptul sa adopte si alte atitudini permise de lege sau contract, sunteti de acord si intelegeti sa RAMBURSATI IN TOTALITATE CATRE www.pentrucariera.roTOATE COSTURILE SI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA IN LEGATURA CU RECUPERAREA SAU INCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLATITTE.

8. Protectie cont utilizator

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul www.pentrucariera.ro este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. www.pentrucariera.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa accesati sign out din contul dvs. in contul de utilizator al www.pentrucariera.ro, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in www.pentrucariera.ro.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, pe calculatoarele folosite de mai multe persoane, spre exemplu).

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati www.pentrucariera.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.pentrucariera.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

9. Suspendarea accesului

www.pentrucariera.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul www.pentrucariera.ro sau la o parte a acestui continut. In acest sens, www.pentrucariera.ro poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. www.pentrucariera.ro poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 5 al prezentului document. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva www.pentrucariera.ro se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

Totusi, www.pentrucariera.ro isi doreste sa fie in constanta comunicare si deschidere cu utuilizatorii si vizitatorii sai, astfel ca www.pentrucariera.ro va face toate eforturile pentru a comunica, preveni si gestiona in mod aserriv si constructiv aceste situatii.

10. Modificari aduse www.pentrucariera.ro

www.pentrucariera.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, www.pentrucariera.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

11. Forta Majora

www.pentrucariera.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre www.pentrucariera.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.pentrucariera.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la www.pentrucariera.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.pentrucariera.ro, erorile de operare, greva, etc.

 

12. Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice neclaritate, neintelegere va fi gestionata amiabil, iar daca acest lucru nu este posibil, orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

0 comments