Ne vedem la seminarul gratuit ‘Răspunsuri PentruCariera ta’ în Bucureşti

Vineri ne întâlnim în București! Te invităm la o discuţie despre tine şi cariera ta, în seminarul gratuit cu tema “Răspunsuri PentruCariera ta”. Deoarece cererea este foarte mare, am decis să îl reiterăm pentru tine.

Adu cu tine întrebările despre cariera ta, despre ce se ţi se întâmplă pe plan profesional, despre obstacolele pe care le întâmpini, despre obiectivele tale. În cadrul seminarului au prioritate întrebările completate de persoanele înscrise în formularul de înscriere.

Noi venim cu perspectiva pieţei muncii şi a angajatorului. Suntem consilieri în carieră (certificaţi GCDF România), avem experienţă de lucru în resurse umane în companii private, mediul educaţional şi ONG şi facem şi alte lucruri care ne animă şi ne pasionează 🙂 .

Când? Vineri, 28 martie 2014, între orele 17:30 şi 19:30.

Unde? Bucureşti. Locaţia îţi va fi comunicată pe e-mail, după completarea formularului de înscriere.

Cu cine? Facilitatorii acestui seminar sunt Mirela Toma, Iulian Sîrbu și Iulia Sara.

De ce să participi?

  • Primeşti răspunsuri şi discuţi subiecte de interes cu specialişti în domeniul managementului carierei,
  • Este gratuit,
  • Investeşti 2 ore din timpul tău şi primeşti multe informţii,
  • Afli despre resursele gratuite şi serviciile pe care ţi le pune la dispoziţie platforma www.pentrucariera.ro,
  • Împărtăşeşti din experienţa ta şi altor persoane şi te îmbogăteşti cu perspective diferite asupra unui subiect care te preocupă,
  • Ai un context în care poţi să abordezi subiecte “sensibile” legate de carieră şi viaţa profesională,
  • Faci networking gratuit, cu persoane din diferite domenii de interes şi activitate. Nu ştii niciodată de unde afli despre o nouă oportunitate.

Testimonialele participanţilor la ediţiile anterioare

 

E un seminar la care poti afla raspunsuri pertinente la cateva dintre intrebarile tale despre cariera, interactionezi cu 3 consultanti in cariera foarte prietenosi, si apoi daca ai nevoie de o indrumare personalizata poti face consiliere in cariera contra cost. In plus, printre participanti intalnesti oameni draguti si interesanti cu care poti tine legatura. Raluca, Bucureşti.

A fost de nota 10! Claudia Bota, Bucureşti

Pentru tine? Da, dacă eşti interesat(ă) de oricare din subiectele de mai sus sau pur şi simplu vrei să asculţi sau să discuţi pe subiecte legate de viaţa profesională. Locurile sunt limitate şi participarea îţi va fi confirmată pe e-mail.

 

Inscrie-te la seminarul gratuit

 

Înscrie-te, locurile sunt limitate!

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

0 comments