Se lansează InPractica.ro, sansa tinerilor la inceput de drum

Anul acesta tinerii pot opta pentru platforma www.inPractica.ro, cea mai nouă sursă GRATUITĂ de oferte de practica, internship-uri, traineeship-uri şi job-uri part-time, care vine în întâmpinarea celor care vor să dobândească cunoştinţe practice, să-şi definească obiectivele în carieră şi să se formeze în vederea unei viitoare angajări.

Obiectivul proiectului vizează dezvoltarea de competenţe şi abilităţi practice pentru elevi şi studenţi, constând în stagii de practică şi locuri de muncă part-time, în vederea descoperirii competenţelor profesionale şi a integrării lor pe piaţa de muncă din România.

Aplicanţii îşi pot depune candidatura direct pe site-ul inPractica.ro şi pot opta pentru oferte de practică/muncă, care vin din partea unor companii de renume. Propunerile de job-uri sunt şi ele extrem de variate, în funcţie de aria de interes a fiecărui tânăr, acoperind domenii diversificate din Vânzări/Marketing, Tehnic, Financiar, Resurse Umane, Relaţii Publice, Logistică, Mass Media, IT, Construcţii, etc.

De asemenea, tinerii se vor putea bucura ȋn curând de rubrica News pe inPractica.ro, care va conţine articole despre carieră, dezvoltare personală şi profesională, startups, orientare, motivare in carieră, precum şi alte subiecte de interes.

“Ştim atât de multe cazuri în care adolescenţii s-au lăsat influenţaţi de părinţi, alegând o carieră care nu li se potrivea, transformându-se ulterior în nişte oameni fără vise, fără pasiuni, fără motivaţie….încât cu inPractica.ro vrem să le dăm curaj să <probeze> meseria pe care cred ei – sau parinţii lor – că o merită şi apoi să ia decizia finală.” spun iniţiatorii proiectului.

înPractică.ro este o iniţativă a Asociatiei BookLand, care in acest an are o nouă misiune: de a le oferi tinerilor instrumentele necesare dezvoltării personale şi profesionale, ajutându-i să îşi descopere talentele, să acumuleze experienţe, să cunoască profesionişti şi să înveţe lucruri noi pentru a-şi putea modela cariera.

Mai multe detalii şi informaţii despre inPractica pe http://www.inpractica.ro/ 

Despre BookLand

BookLand a luat naştere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană naţională, vizitând în 3 ani peste 40 oraşe şi fiind activ peste 600 zile. Librăria online www.book-land.ro şi Tabăra Coolturală BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinţe practice pentru tineri BookLand Evolution şi site-ul inPractica.ro îi completeaza abordarea social-educaţională asumată.

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

0 comments

Trackbacks

  1. […] Copyright (C) BookLand. republicat de aici. […]