Ai consiliere în cariera gratuita la standul PentruCarieră.ro la RIUF – pe 4-5 Octombrie, in Bucuresti!

Ne (re)vedem la cel mai mare eveniment educaţional din România – RIUF Bucureşti! Vino la standul www.pentrucariera.ro şi beneficiezi de consiliere în carieră gratuită.

Te-ai gandit ce faci mai departe? Poti sa iti faci planurile la RIUF – targul international de universitati. Te invitam sa descoperi sute de programe de licenta si de master in strainatate, sa te intalnesti cu asociatii studentesti, consilieri educationali si consilieri in cariera.

Cand? Pe 4-5 octombrie la Bucuresti, pe 7 octombrie la Timisoara si pe 9 octombrie la Iasi.

Vino pe 4 şi 5 octombrie la standul www.pentrucariera.ro de la RIUF Bucureşti şi beneficiezi de consiliere în carieră gratuită.

Ne bucurăm că suntem alături de EDUCATIVA la acest eveniment, iar tu câştigi din plin din această colaborare – vei beneficia de consiliere în carieră unu-la-unu, cu unul dintre consilierii noștri în carieră. Te aşteptăm pentru asta la standul PentruCariera.ro. Ia cu tine toate întrebările despre carieră, cum alegi studiile şi orice mai vrei tu legat de viitorul tău profesional.

Alegerile elevilor români se reflectă şi în prezenţa universităţilor la ediţia de toamnă a RIUF Bucureşti. Ţările cu cele mai multe instituţii de învăţământ superior prezente la târg sunt chiar primele din topul alegerilor tinerilor: Marea Britanie (21), Olanda (9), Danemarca (4). În ceea ce priveşte domeniile de studiu, sute de programe de licenţă şi de master vor putea fi găsite la târg în oferta celor peste 50 de universităţi participante.

În ceea ce priveşte domeniile de studiu preferate de tinerii români, pe primele locuri în 2014 se clasează programe de Management (35%), Business (27%), Marketing (26%) şi Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (24%). Programele de studiu axate pe IT şi Informatică, dar şi de Economie, nu mai prezintă acelaşi interes cum o făceau în urmă cu doi ani – programele de IT au coborât de pe locul doi pe locul şapte, iar Economia de pe trei pe nouă.

Duminică de la 15:00 în cadrul RIUF avem workshopul “Răspunsuri PentruCariera ta”.

Vorbim despre tine, despre ce urmează, despre cum abordezi subiectul “ce carieră mi se potriveşte”, despre ce se întâmplă în timpul şi după anii studenţiei, despre ce se aşteaptă de la tine după absolvire, despre cum poţi profita cât mai mult de anii de studiu sau alte subiecte de interes pentru tine.

Noi venim cu perspectiva pieţei muncii şi a angajatorului. O sa fim de partea ta însă! Suntem specialişti în consilierea carierei, cu experienţă practică în domeniu – mai multe despre noi găseşti aici.

Nu uita să te înscrii la workshopul susţinut de PentruCariera.ro direct pe site-ul RIUF!

Ne vedem sâmbătă şi duminică la RIUF, la Sala Palatului!

Echipa www.pentrucariera.ro,

Iulian, Mirela şi Iulia

PS: Între timp poţi să te abonezi la newsletterul nostru, dacă nu ai facut-o încă, pentru a fi la curent cu tot ce facem.

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

0 comments