PentruCariera.ro sustine Startup Weekend Mures!

In perioada 23-25 Mai în Tîrgu Mureş, la Universitatea Petru Maior, are loc a doua ediție a Startup Weekend, evenimentul internaţional care susţine tinerii antreprenori.

Startup Weekend se desfăşoară pe durata a 54 de ore şi aduce împreună tineri pasionaţi de antreprenoriat care formează echipe în jurul ideilor participanţilor, dezvoltă produse şi lansează noi afaceri în doar trei zile. La final, echipele participante îşi prezintă conceptul de business în faţa unui juriu de specialitate.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor, programatorilor, specialiştilor de marketing şi social media, studenţilor şi oricui doreşte să petreacă un weekend intens şi distractiv construind o echipă pentru a începe o nouă afacere într-un mediu în care orice este posibil.

PentruCariera.ro sustine SW Mures 2014 cu urmatoarele:

  • cate 2 sesiuni de grup (a 80 minute fiecare) – gratuite – pentru echipele castigatoare (primele trei locuri) din cadrul SW Mures.
  • cate 1 sesiune (50 minute) de coaching individual – gratuita, pentru cei care intra in echipe si parcurg tot procesul din SW (din orice echipa). Valabile pentru maxim 20 aplicanti, pe baza primului venit (aplicatie) primului servit.

Sesiunile de coaching oferite vor avea loc fata in fata in (Tg. Mures, Bucuresti sau Ploiesti) sau online pe Skype, pana cel tarziu pe 15 Iulie 2014. Se vor planifica impreuna cu specialistul PentruCariera.ro. PentruCariera.ro isi permite sa consulte coachii si organizatorii inainte sa ofere serviciile de coaching aplicantilor.

Participanții la Startup Weekend au ocazia să-și prezinte ideile inovatoare sau să facă parte dintr-un proiect care li se pare interesant, să-și dezvolte și să testeze ideile de afaceri și să interacționeze cu potențiali investitori.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai mediului academic, antreprenori, specialiști și investitori din România şi din străinătate, într-un demers menit să ofere o viziune integrată a start-up-urilor în tehnologie prin mentoring, networking şi feedback.

Înscrierile la Startup Weekend Mureş se realizează online iar cei care doresc să participe se pot înregistra până joi, 22 mai.

Mai multe detalii legate de program, speakeri şi locaţie, sunt disponibile pe site-ul http://mures.startupweekend.org/
http://www.facebook.com/swmures
http://twitter.com/swmures

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

0 comments