Instrumente pentru carieră

Instrumenta gratuite

Instrumente pentru carieră

Aici găsești instrumente GRATUITE pentru carieră, uşor de folosit, cu pași explicativi de aplicare, care te ajută să te dezvolţi profesional şi personal. Îţi recomandăm să foloseşti instrumentele potrivite nevoilor tale.

Ariile în care găseşti instrumente sunt următoarele:

  1. Luarea deciziilor
  2. Rezolvare de probleme
  3. Comunicare
  4. Managementul timpului
  5. Managementul stresului
  6. Creativitate
  7. Management de proiect
  8. Managementul echipei
  9. Abilitati de leadership

Explorează meniul lateral stânga pentru a găsi instrumentul potrivit nevoilor tale. Dacă este ceva ce ai nevoie şi nu este disponibil încă, te rugăm să ne laşi un comentariu aici mai jos.
Foloseşte instrumentele, primim feedback cu braţele deschise  – suntem interesaţi să știm dacă şi cum te ajută, dacă îţi folosesc practic. Comentează pe site la instrumentele pe care le foloseşti şi pe pagina noastră de Facebook.

 

Periodic vor fi disponibile instrumente gratuite noi, în diverse arii legate de viaţa profesională, personală şi piaţa muncii.
Rămâi în contact cu ce apare abonându-te la newsletterul nostru, aici pe site.
Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Tu ce părere ai despre acest subiect? Te invităm să incluzi comentariile tale mai jos.


Acesta este doar unul dintre zecile de instrumente şi resurse pe care le găseşti pe siteul nostru. Click aici pentru mai multe articole, abonează-te la newsleterul pentrucariera.ro sau apelează la specialiştii noştri - consilieri în carieră certificaţi, cu experientă practică în domeniu - pentru a explora în continuare.


Intră în contul tău pentru a afla si mai multe. Contul de utilizator iti da posibilitatea sa pui intrebari private consultantilor nostri in cariera sau sa planifici o discutie gratuita cu unul dintre ei, pe subiecte legate de cariera si viata profesionala.


0 comments