Logo Bookland simplu_Final VDF RED

În 2011 BookLand a adus schimbarea în lumea cărţii. A coborat-o din turnul de fildeş şi a adus-o în mijlocul oamenilor, în realitatea lor cotidiană şi în spaţiul lor de socializare şi recreere, făcând-o astfel mai accesibilă şi mai dezirabilă.

BookLand s-a lansat în cel mai mare mall din Bucureşti, printr-un târg de carte pilot. La cererea editurilor a continuat cu o Caravană naţională de carte, activă 10 luni pe an, care a poposit an de an în centrele comerciale, pieţele şi parcurile din toate reşedinţele de judeţ, devenind cea mai amplă manifestare culturală.

Lansarea librăriei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, ea oferind peste 30.000 de titluri de carte, ebooks, audiobooks, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică.

Tabara Coolturală a venit să completeze proiectul BookLand, printr-un program de educaţie alternativă în scopul dezvoltării personale şi stimulării gândirii şi creativităţii. Prima ediţie s-a adresat copiilor din clasele gimnaziale şi a oferit un mix echilibrat de activităţi culturale, cognitive şi distractive.

În prezent, Bookland are o nouă misiune: de a le oferi tinerilor instrumentele necesare dezvoltării personale şi profesionale. Vrem să-i ajutăm să îşi descopere talentele, să acumuleze experienţe, să cunoască profesionişti şi să înveţe lucruri noi pentru a-şi putea modela viitorul.

BookLand Evolution – conferinţe practice pentru tineri cu acces GRATUIT – are loc în liceele din 23 oraşe importante ale ţării. Peste 500.000 de tineri vor avea ocazia să întâlnească oameni de la care au ce învăţa, oameni cu reuşite şi experienţe de împărtăşit, oameni care inspiră şi motivează.

inPractica.ro este o platformă GRATUITĂ în care tinerii vor găsi oportunităţi de practică, internship-uri, traineeship-uri şi part time jobs, prin intermediul cărora îşi vor perfecţiona abilităţile, vor dobândi cunoştinţe practice şi îşi vor defini obiectivele carieristice. Companiile vor avea ocazia să interacţioneze cu tinerii şi să îi formeze în vederea angajării.

Tabara Coolturală BookLand adresată copiilor şi adolescenţilor se va desfăşura în 3 locuri concomitent, având ca scop dezvoltarea lor personală.

Cele peste 30.000 de titluri de carte din portofoliu vor fi în continuare promovate prin libraria online www.book-land.ro, iar o parte şi în retail.

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

0 comments