Suntem printre pionierii consilierii în carieră din România, cu experiență practică atât în mediul online, cât și offline.

Certificarea „Consultant în carieră GCDF România” pe care o deţin membrii echipei noastre este singura certificare de specialitate din România recunoscută la nivel internațional. Mai multe detalii găsești aici. De asemenea, suntem membri activi ai Asociației Consilierilor Români, aderând la Codul etic promovat de aceasta.

Echipa noastră:


Mirela Toma

Mirela Toma

Mirela are experienţă practică în domeniu de peste 5 ani, coordonând activităţile de consiliere în carieră din cadrul proiectului ”Fii un nume, nu un număr”.  A lucrat în numeroase proiecte naţionale cu diverse categorii de beneficiari (elevi, studenţi, tineri din medii defavorizate, pesoane în căutarea unui loc de muncă, angajaţi)  în calitate de consilier în carieră sau trainer.

Are o experiență de peste 5 ani în mediul ONG, în prezent fiind consultant în domeniul resurselor umane  în cadrul unei companii multinaţionale de profil.

Educație & certificări: Master Consiliere Școlară și Dezvoltarea Carierei, Consultant în carieră GCDF, GCDF Trainer, Specialist certificat în supervizare şi Formator de Formatori (ANC).

Motto-ul care o definește este “Lucrul cel mai important este să fii gata în orice moment să sacrifici ceea ce eşti pentru ceea ce ai putea deveni.” – Charles Dickens

Email: mirela . toma @ pentrucariera . ro

Iulian Sîrbu

image-1-1

Iulian este consilier în carieră, certificat GCDF, din anul 2008 si trainer acreditat ANC (CNFPA). De peste 4 ani lucrează cu oameni care îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional, atât în cadrul şedinţelor de consiliere individuale, cât şi în workshop-urile pe care le susţine.

Iulian este Membru în Consiliul Director al Asociaţiei Consilierilor Români şi membru fondator JCI Prahova.

Educație: Master în Consiliere Școlară și Dezvoltarea Carierei, consultant în carieră GCDF (Global Career Development Facilitator), Formator de Formatori (ANC).

Motto: “Succesul este o alegere!”

Email: iulian .  sirbu @ pentrucariera . ro


Iulia Sara

image-1

Iulia este consultant în carieră practician şi coordonează de 11 ani activitatea Active Labs, una din primele companii private din România specializată în servicii pentru managementul carierei. Este inițiator şi coordonator al proiectului OH cards România şi coordonator proiecte al Asociaţiei “Career Pass”, unde dezvoltă proiecte sociale în ariile managementului carierei, diversităţii  şi al educaţiei nonformale. Are experienţă de peste 12 ani în managementul resurselor umane în companii private din România și Olanda.

Iulia este supervizor şi colaborează cu NBCC România pentru dezvoltarea curriculei GCDF în România.

Educaţie: Master în Managementul şi Consilierea Carierei, consultant în carieră certificat GCDF (Global Career Development Facilitator), Formator de Formatori (CNFPA), GCDF Master Trainer (certificat), superizor şi MHF Trainer (Mental Health Facilitator, certificat).

Iulia: “Iubesc soarele şi dansul, mă fascinează universul, cred în libertate şi nemărginirea potenţialului uman.”

Email: iulia . sara @ pentrucariera . ro

Dacă vrei să intri în contact cu noi o poţi face aici.

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

0 comments