Consiliere în carieră

Ce este? Consilierea în carieră este un proces de scurtă durată, prin care un specialist consilier oferă sprijin unei alte persoane (client) pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional sau pentru a depăşi o serie de obstacole ce ţin de sfera carierei.

Ce presupune? Consilierea constă într-o serie de întâlniri în timpul cărora au loc discuţii între client şi consilier, sunt completate teste de evaluare a abilităţilor, intereselor, valorilor, trăsăturilor de personalitate, sunt organizate exerciţii de dezvoltare a abilităţilor etc, cu scopul de a clarifica situaţiile problematice pe care persoana respectivă le întâmpină, pentru a identifica soluţiile posibile şi pentru a sprijini clientul în adoptarea celei mai potrivite decizii.

Vezi declaraţia consilierilor noştri pentru a înţelege mai bine despre ce este vorba.

 

 Cu ce te ajută?

 • Vrei să te cunoşti mai bine, să devii conştient de potenţialul, de aptitudinile şi trăsăturile care te definesc.
 • Eşti şomer(ă) sau proaspăt absolvent(ă) şi doreşti să îţi găseşti un loc de muncă.
 • Vrei să te pregăteşti pentru un interviu de angajare sau să îţi redactezi documentele necesare angajării (CV-ul, scrisoarea de intenţie, etc)
 • Nu eşti satisfăcut de locul actual de muncă, crezi că job-ul pe care îl ai nu ţi se potriveşte, ai conflicte dese cu superiorii şi/sau colegii.
 • Ai dificultăţi în a te adapta la locul de muncă.
 • Simţi nevoia unei schimbări în carieră.
 • Ai dificultăţi în respectarea termenelor limită, nivelul de stres de la locul de muncă te copleşeşte.
 • Doreşti să îţi dezvolţi abilităţile, să înveţi cum să relaţionezi mai bine sau cum să îţi organizezi timpul.
 • Trebuie să iei o decizie importantă pentru cariera ta sau vrei să înveţi câteva tehnici eficiente de luare a deciziilor.
 • Nu ştii ce profesie ţi se potriveşte cel mai bine sau vrei să afli ce instituţie de învăţământ trebuie să urmezi pentru a putea profesa în domeniul dorit.
 • Simţi nevoia de a-ţi schimba locul de muncă sau de a-ţi mai lua un job pentru că nu eşti mulţumit de situaţia ta financiară.
 • Nu ştii ce trebuie să faci pentru a-ţi atinge obiectivele profesionale.

Care este investiţia ta?

Investiţia ta pentru o sesiune de consiliere în carieră online (via Skype)  este de 100 de lei.

Investiţia pentru o şedinţă de consiliere în carieră faţă în faţă (în locatiile noastre din Bucureşti, Ploieşti sau Cluj Napoca) este de 130 de lei.

La achiziţionarea unui pachet de 5 şedinţe înainte de prima întâlnire, beneficiezi de o şedinţă gratuită (ofertă valabilă pentru ambele tipuri de consiliere).

Durata unei sesiuni de consiliere în carieră este de 50-55 minute

Care sunt paşii următori?

Dacă  te regăseşti în vreuna din situaţiile descrie mai sus, suntem aici pentru a te sprijini în a găsi soluţii.

Pentru a programa o ședință de consiliere în carieră sau pentru a solicita mai multe informații despre acest serviciu, așteptăm să ne trimiți mesajul tău, folosind datele din pagina de contact.

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

0 comments