Asa a fost la RIUF Bucuresti, Octombrie 2014

Începutul lunii octombrie ne-a surprins plăcut la cel mai mare eveniment destinat elevilor și studenților: RIUF 2014 (Romanian International University Fair), unde mii de tineri din toată țara au venit să exploreze oportunitățile educaționale pe care le oferă universitățile din țară și din Europa.

Ne-am bucurat să avem la standul nostru, cu mic, cu mare, sute de participanți interesați de viitorul lor traseu profesional. Am susținut peste 300 de sesiuni scurte de consiliere în carieră cu aceștia. Cele mai des întâlnite dileme ale tinerilor au fost:
– Ce carieră să îmi aleg? Ce mi se potrivește cel mai bine?
– Aș vrea să iau o decizie de care să fiu sigur(ă) pe viitor.
– Să studiez în țară sau în străinătate?
– Cum pot câștiga experiență practică pe timpul studiilor pentru a-mi fi mai ușor să mă angajez?
– Care sunt domeniile cele mai sigure / căutate / care îmi vor oferi un loc de muncă după absolvire?
– Aș vrea să mă cunosc mai bine!

Iar duminică, 5 octombrie în cadrul RIUF am susținut workshop-ul “Răspunsuri PentruCariera ta”. Am avut ocazia să discutăm cu peste 60 de tineri participanți despre întrebările legate de “ce carieră mi se potriveşte”, despre ce se întâmplă în timpul şi după anii studenţiei, despre ce așteaptă angajatorii de la tinerii absolvenți sau cum pot profita cât mai mult de anii de studiu.
Mulțumim organizatorilor pentru participarea la acest târg și te așteptăm la următoarele noastre evenimente din această toamnă!
Vezi poze de la eveniment aici.

PS: Între timp poţi să te abonezi la newsletterul nostru, dacă nu ai facut-o încă, pentru a fi la curent cu tot ce facem.

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

0 comments